Jydsk Heste Alv Øst

Februar 2017

Kære alle medlemmer

Her kommer sidste nyt fra bestyrelsen

Håber alle er kommet godt ind i 2017 og klar til at tage godt fat på året med mange aktiviteter.

Sociale medier: 

Hjemmesiden er opdateret og Facebook er for alle. Derforuden er Jydsk Hesteavl Øst, at finde på Instagram. Så kom gerne ind og følg den der.  Fortæl meget gerne nyheden til jeres børn og børnebørn. Det vil være til glæde for alle.

 

Dyrskue: 

Årsag til dyrskuet er rykket skyldes, at der var for få weekender til Roskilde Festivalen og da dyrskuet ikke kunne rykke festivalen, blev dyrskuet flyttet til 26-28 maj 2017. 

Dyrskueledelsen har besluttet en ny struktur omkring racerepræsentanter. Hvis ikke foreningen udpeger en repræsentant, udpeger dyrskuet en person fra foreningen. Det kommer ikke til at stå i regelsættet, men vil fremgå af det fremsendte materiale til repræsentanterne. 

Camping- Der vil blive udpeget lejerchefer/campingchefer, som vil være behjælpelige med at finde de rigtige campingpladser, samt placering på de afmærkede campingpladser, sikre ro og orden, fungere som vægtere, der vil blive oprettet flere grillpladser.

 

Genressourceudvalget: 

Der er kan søges tilskud til hopper som er registrerede drægtige og hvor der er indberettet kastning/dødfødt eller foling i 2016 

Der kan søges på hingste, hvor der er registrerede levende født føl. 

Ved tvivl spørgsmål kontakt da Helle Dalsgård. Helle sender link til skemaer. 

Tilskuddet skal søges nu fra 15 februar til 15 marts 2017. 

 

Generalforsamlingen: 

Dagsorden til generalforsamlingen er vedhæftet nyhedsbrevet.

Husk at betale kontingent i god tid inden generalforsamlingen. 

Show: 

Desværre fik showkoordinator Christina H. I dag besked om at vores indsendte showforslag ikke er blevet valgt til 2017, da jubilæumsshowene er blevet prioriteret højst.

Ung hingste projektet: 

Hovedforeningen opfordre til at hingsteplage født 2016 bliver tilmeldt til projektet oppe hos Niels Holger Fisker. Der er tilmelding nu i februar. Ved spørgsmål ret da gerne henvendelse til Helle Dalsgård. Opstaldningskontrakten vil blive lagt på Hoved foreningens hjemmeside. 

Hestetræffet: 

I år bliver hestetræffet i Hundested og weekenden er rykket frem til d. 25-27 august. 

Hvilket giver mulighed for, at dem der har lyst kan deltage på Store Hestedag. 

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen v/Angelica