Show: Roskilde

 

Kontakt venligt vores formand Angelica Pedersen, hvis du er interesseret i at deltage i show på forskellige dyrskuer, eller har gode ideer til shows foreningen kan arrangerer.

Der arbejdes på der skal laves et større show i 2020.

2019:

Til Avlsforeninger og andre.
I anledning af Roskilde dyrkues 50 års jubilæum i Roskilde, tænkte jeg at det kunne være en udfordring at lave en kørekvadrille på lige fod med den klassiske Dyrskuekvadrille.
Til dette skal bruges en del stabile heste/ ponyer og kuske.
Kvadrillen skal repræsentere de udstillede heste/ ponyer på dyrskuet.
Opslaget på Facebook viste stor interesse. Derfor indbydes nu repræsentative ekvipager til træning og udvælgelse på Juellund.
Min tanke er enspænder + en backup, som skal kende til kvadrilleprogrammet. Heste og vogne skal være af en god og fornuftig kvalitet, som kan vise racen (og køresporten) præsentabelt.
Første træningsdag bliver d. 20. januar. Kl 11 på Juellund, Slimmingevej 28-30, 4100 Ringsted.
Dernæst er datoerne 17. feb. 3, 17 og 31 marts.
Træning vil foregå søndage i ulige uger til og med marts. Deltagelse, kræver at du er mødestabil i første omgang. Dernæst skal du have kendskab til kørsel i situationer, der kræver skærpet opmærksomhed fra dig. Der skal være mindst to på/ved vognen under træning.
Udvælgelsen vil ske af erfarne kørefolk, som har kørt i mange år. Hvis du bliver udvalgt, fortætter træningen frem til dyrskuet på datoer, der vælges senere. Hvis du ikke vælges, så fortvivl ikke. Vi kan sagtens bruge hjælpere til at støtte op om denne begivenhed. Og så er det lærerigt.
For at komme på tale er tilmelding nødvendigt til hellestruplund@tdcadsl.dk, så vi ved hvilke, racer og evipager, der er repræsenterede.

Race:_____________________________________________________________________
Navn på hest og kusk:________________________________________________________